Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; HangOut bersama mereka ♥
Thursday, 13 December 2012 | 01:45 | 0 comments
  Asslamualaikum .


Haii korang . Hah ! Nampak tak gambar kat atas ni ? Comel-kan diorang berdua ni :) . Tadi Indah jalan-II dengan diorang , kitorang jalan-II kat PB . Best ! Tadi first-II kitorang tak taw nak jalan gi mana , kitorang main pusing je PB tuhh . Pas tu , Syuhada ajak pergi beli barang sekolah . Kitorang pun pergi lah kat Kiang . Dah cari-II , kitorang TER-kenan dekat satu benda ni . *Tak taw apa nama-nya* . Pas tuh , kitorang rancang beli benda tuhh sama-II . Kitorang un beli lha . Tiga-II warna dan corak-nya sama :) . Nak tengok gambar-nya ? Ni :
|
|
|
V

#Dapat ambil satu je sebab tadi tak sempat nak ambil gambar :)
Cantik tak ? Comel tak ? HEHE :)

Hah ! Lepas beli benda ni , kitorang gi jalan lagi . Lepas tuhh , kitorang pergi makan kat KFC . Aummm :9 .


#Model KFC :p

Lepas kitorang makan , kitorang pusing-II lagi kat PB . Lepas tuhh , Raja ajak pergi beli komik kat Haris . Kitorang pergi lha . Lepas beli komik kitorang rancang nak beli tudung warna dan corak yang sama . Kitorang dah cari-II tak ada . Kitorang just beli yang sama je corak-nya . Indah punya warna Coklat . Raja punya warna Purple . Syuhada punya Purple Pink .

# Tak sempat ambil gambar diorang punya Tudung .

Lepas dah beli tudung , kitorang pergi Kebayan . Kitorang duduk-II kat sana . Masa kat sana diorang ada buat ucapan untuk Indah . Ni ucapan-nya :

|
|
|
V


Lepas dah tulis ni . Kitorang pergi lha kat Restoran Sasa . MakBapak kitorang ambil kat sana . Sampai sana je , tepat-II Ayah Indah dah sampai . Dalam hati Indah berkata : "Alaa . Kenapa cepat sangat waktu berlalu?" . Sedih taw  masa nak balik tuhh . Lepas ni kitorang dah tak jumpa , kalau jumpa un time Reunion . Hmm . Tapi apa-II pun Indah happy . Indah harap kita dapat keluar bersama lagi :') . 

I LOVE YOU FRIENDS ! :)

Love  ,
Indah Shafitri








Old things | New things